Afdrukken

Samen sta je sterker en ben je in onderhandelingen goedkoper uit. Leden van BasBEL kunnen profiteren van mooie kortingen die de FASv bedingt.

Onlangs meldden wij op deze site dat leden van BasBEL een aantrekkelijke korting kunnen krijgen op de kosten van diverse verzekeringen en ook op hun zorgpremie. Die korting is bedongen door de onderhandelaars van FASv, de Federatie van Algemene Seniorenverenigingen, waarbij ook wij zijn aangesloten.

Binnen het Basbel-bestuur noemen wij FASv soms “onze grote broer”, die op nationaal niveau kan spreken namens heel veel senioren en dus een vuist kan maken. Bijvoorbeeld bij pensioenverzekeraars, ministeries en grootwinkelbedrijven.

Graag maken wij onze leden attent op de vernieuwde website van FASv waarop ook veel voordelen zijn te vinden voor de individuele leden van de aansloten senioren-verenigingen. U bent daar in één keer binnen met een klik op de link:  fasv-ledenvoordeel.nl       

 

Het telefoonnummer van FASv-ledenvoordeel is 085-4863368. Een email stuurt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer u graag eerst nog een persoonlijke aanbeveling heeft, dan wil uw webredacteur u wel verklappen dat hij net de Airfryer TurboTronic heeft besteld. Bij FASv kost die 59 euro, terwijl de prijs voor hetzelfde ding bij BolCom 79 euro is!

Ik kan u niet uitnodigen om de frietjes van de Fryer uit te proberen. Onze deur van bestuurders en redactieleden staat anders altijd open voor leden, maar nu zit tante Corona even in de weg.